Az 1. Ventor – Minimax beépített oltóberendezések konferenciát 2014. június 4.-én rendezik a Ramada Resort – Aquaworld szállodában

 

 

A Ventor Tűzvédelmi Kft. és a Minimax Hungaria Kft. szervezésében 2014. június 4.-én a Ramada Resort – Aquaworld szállodában kerül sor a Magyarországon eddigi legnagyobb kizárólag beépített oltóberendezésekkel foglalkozó konferenciára.

A szervezők a konferencia elé több célt állítottak. Az első és legfontosabb üzenet a minőség. Mind a szervező Ventor és Minimax Hungaria, mind a konferencia támogatói a minőségi termékek és szolgáltatások terjedésében érdekeltek.

A további cél bemutatni a magyar beépített oltóberendezés tervezőknek, hogy ez az iparág a világban ma sokkal nagyobb szerepet játszik, mint Magyarországon. A konferencián elkezdődik a MMK Tűzvédelmi Tagozatán belül alakítandó Beépített Oltóberendezés Szakosztály szervezése is.

Fontos célkitűzés a tűzvédelmi hatóság munkájának támogatása is. Jelenleg az engedélyező és piacfelügyeleti hatóság szakemberei korlátozott ismeretekkel rendelkeznek a korszerű beépített rendszerekről, azok alkalmazhatóságáról.

Végül, de nem utolsó sorban a konferencia célja, hogy az előadó gyártók, és forgalmazók bemutathassák termékeiket, szolgáltatásaikat.

A szervezők jól körülírható tervekkel rendelkeznek a konferencia egy éven belül megszervezésre kerülő folytatásáról is. Céljuk, hogy azon bemutassák a mérnöki és teljesítmény alapú tervezési módszereket (fire engineering, performance based design)  és az aktív oltórendszerek szerepét azokban. Cél az is, hogy a magyar építőipar szereplői előtt is ismertté tegyék az épületek korszerű tűzvédelmének jelenét a világban, Ausztráliától Lengyelországig.

 

 A konferencia programjának letöltése

 

 Jelentkezési lap

 

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.