VENTOR TŰZVÉDELMI KFT.

 

A VENTOR Tűzvédelmi Kft. 1995-ben történt alapítása óta a magyar tűzvédelmi piac aktív szereplője. A társaság jelenleg négy magyar magánszemély tulajdonában van.

A társaság tevékenysége

Társaságunk fővállalkozói-, vagy alvállalkozói tevékenység keretében kínál teljes megoldást, illetve végez részfeladatokat valamennyi beépített tűzoltó- és jelző berendezéssel kapcsolatos feladatra az optimális technológiák alkalmazásával, valamennyi kockázati területen, Magyarországon, illetve külföldi ügyfeleink számára.
Ügyfeleinknek végzett szolgáltatásainknál, munkatársaink folyamatos képzése során, kiválasztásánál, valamint a felhasznált anyagok, illetve az alvállalkozóink kiválasztásánál célunk mindig a legmagasabb minőségi színvonal elérése és fenntartása.

Szolgáltatásaink

Beépített tűzoltórendszerek tervezése, beépítése, beüzemelése, karbantartása és üzemeltetése.

Termékválasztékunk

A legfejlettebb technológiákon alapuló egyedi rendszerek, illetve teljes megoldások disztribúcióját végezzük közvetlenül, illetve stratégiai partnereinken keresztül. A forgalmazott termékeink körébe tartoznak a szabványos sprinkler rendszerek, a habbal- és gázzal oltó rendszerek, vízköd oltó rendszerek, oltásvezérléssel, vagy anélkül egyaránt.

Fő ügyfeleink

- energiaipar (MOL, Dunamenti Erőmű)
- gyógyszer- és vegyipar (Richter Gedeon, Henkel, Unilever)
- gépjármű gyártás (Audi, Suzuki, NEMAK)
- idegenforgalom (Budapest Airport, Accor Hospitality)
- pénzügyi szektor (OTP, MKB, Erste, ING, K&H, stb.)

       

Erőforrásaink

Társaságunk alkalmazásában 15 magasan képzett munkavállaló áll, melyek közül 13 rendelkezik főiskolai, illetve egyetemi diplomával. Erőforrásainkat a társaság stratégiai területeire összpontosítjuk, mint az értékesítés és marketing, projekt-vezetés, tervezés, karbantartás és üzemeltetés. A beépítési projekteket jellemzően a hosszú távú együttműködésünk során kiválasztott és kiképzett alvállalkozóinkkal közösen végezzük.