MINŐSÉGPOLITIKÁNK

 

A Ventor Tűzvédelmi Kft. legfontosabb célja, hogy az általa nyújtott szolgáltatások minőségével és megbízhatóságával maradéktalanul megfeleljen a megrendelők elvárásainak és követelményeinek.

Jelen célkitűzés megvalósítása érdekében hatékony ISO 9001 szabvány szerint kialakított minőségirányítási rendszert vezettünk be és működtetünk 2002 óta. A rendszer garantálja szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségét és folyamatos fejlesztését.

Szervezetünk tevékenységére vonatkozó törvények, szabványok, jogszabályok és előírások által meghatározott feltételeket maradéktalanul betartjuk és alkalmazzuk.

Tevékenységünk minden fázisában elsőbbséget élveznek a környezetvédelmi szempontok.

Mozgatórugónk a folyamatos tökéletesítés és fejlesztés, mely a mindenkori elvárások és követelmények előzetes felderítésével elősegíti, hogy versenytársainkat megelőzzük és vevőink jövőbeni igényeit is teljesítsük.

Szervezetünk minőségi célkitűzéseit periodikusan felülvizsgáljuk, valamint lebontjuk a szervezet minden érintett funkciója és szintje számára, továbbá ezen célkitűzéseket valamennyi alkalmazottunkban tudatosítjuk.

Minden alkalmazottunk számára biztosítjuk a folyamatos szakmai és minőségügyi képzés és továbbképzés lehetőségét, hogy a minőség javításában aktívak és eredményesek legyenek. Elvárjuk, hogy személyes tudásukkal és felelősségükkel járuljanak hozzá a cég sikeréhez.

Tudatában vagyunk annak, hogy céljainkat csak stratégiai szövetségeseinknek tekintett alvállalkozóinkkal és beszállítóinkkal érhetjük el. Együttműködésünk során folyamatos tájékoztatás segítségével erősítjük körükben a minőségirányítás jelentőségét és hasznát.