Magyar szálloda lett a világ legjobbja

A világ legnagyobb utazási oldala, a TripAdvisor ismét közzétette a világ legjobb hoteljeinek listáját. Az első helyen az Aria Hotel Budapest végzett az utazóközösség véleménye alapján. Az elismerés a felhasználók valós tapasztalatai alapján adott, független, friss visszajelzéseken alapul.  A szálloda HI-FOG vízködös oltórendszerét a Ventor Tűzvédelmi Kft. tervezte és építette.

A magyar főváros központjában mindössze másfél éve átadott Aria Hotel Budapestet a turisták máris a világ legjobbjának tartják. A TripAdvisor weboldalán 721 felhasználó értékelte, közülük 568-an a legmagasabb minőségi kategóriába sorolták, 23-an nagyon jónak tartották, és mindössze ketten adtak átlagos besorolást. Az értékelések közül többen a gyönyörű kilátást emelték ki, de a hotel szolgáltatásait, valamint az egyedi belsőépítészeti megoldásokat is nagyon magasra értékelték.

A hotel négy szárnyában különböző stílusban tervezett, zene által inspirált szobákat és lakosztályokat alakítottak ki. A különleges belsőépítészeti megoldások különleges igényeket támasztottak az oltóberendezéssel szemben is. A HI-FOG rendszer a világ piacvezető vízködös oltóberendezése. A Ventor által tervezett és épített rendszer a fokozott biztonsági követelményeken túl kielégítette a szálloda minden speciális igényét is. A gyors és rendkívül kis károkkal járó oltási képesség, a HI-FOG szivattyúegység és a víztartály rendkívül kis helyigénye, a rozsdamentes csőhálózat flexibilitása és alacsony súlya, valamint az esztétikus szórófejek kiválóan illeszkedtek a tervezői koncepcióba.

A most kiosztott díjak alapján a TripAdvisor utazóközönsége szerint az Aria Hotel Budapest Magyarország, Európa és a világ Legjobb Szállodája, a Legjobb Magyar Romantikus Szálláshely, a világ tizenhetedik, Európa nyolcadik és Magyarország Legjobb Szolgáltatását Nyújtó Szállodája, valamint a Legjobb Luxus szállodák kategóriában a világon a harmadik, míg Európa és Magyarország esetében az első helyet kapta.

A TripAdvisor teljes listája a legjobb szállodákról:
https://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Hotels-cTop-g1

Képek forrása: www.ariahotelbudapest.com

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.