MEGOLDÁSOK

 

Ügyfeleink tűzvédelmi igényeihez illeszkedve vállaljuk kulcsrakész megoldások tervezését és kivitelezését fővállalkozásban, generál tervezőként és generál kivitelezőként.

 

Jelentős tapasztalatokkal rendelkezünk épületek, ipari kockázatok és érzékeny terek tűzvédelmének tervezésében és kivitelezésében néhány négyzetméteres szerverszobától a több tízezer négyzetméteres bonyolult épületegyüttesekig.

 

 

 

 

 

Tervezési, kivitelezési, karbantartási és üzemeltetési referenciáink között középületek, bankok, oktatási intézmények, szállodák, számítóközpontok, kis szerverterek, illetve ipari létesítmények tűzkockázatainak védelme egyaránt megtalálható.

 

 

 

 

 

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy valamennyi általunk tervezett és kivitelezett projekt esetében megtaláljuk az ügyfeleink és a hatóságok, valamint a biztosítók által közösen elfogadott optimális megoldást. Az általunk bevezetett és alkalmazott tervezési módszerek segítségével törekszünk a legjobb ár-értékarány elérésére mind a beépített oltóberendezések, mind a teljes építési projekt vonatkozásában.

 

 

 

 

A Ventor Tűzvédelmi Kft. kulcsrakész szolgáltatásként tervez, kivitelez és tart karban tüzivíz hálózatokat, szivattyúközpontokat és tüzivíztározókat. A szállított építmények és rendszerek a beruházók igényei szerint készülhetnek a magyar szabvány, a VdS, az FM, vagy más biztosítótársaság, illetve tanúsító szerv előírásai szerint.